dijous, 7 de gener del 2010

PROGRAMACIÓ GENER 2010

GENER 2010

- Exposició: Plataforma en Defensa de l'Ebre

Divendres 15 de Gener: Xerrada. “Història i situació actual dels transvasaments de l'Ebre” a càrrec de Matilde Font, membre de la Plataforma de Defensa de l'Ebre – PDE. A les 19'30 h. al Casal.

Dissabte 16 de Gener: Projecció de documentals. “AIGUA la font de la vida”. Produït per la Plataforma en Defensa de l'Ebre i escrit i dirigit per Mario Pons Múria proposa un viatge humà des del “d'on venim?” cap al “on anem?”, endinsant-nos en un recorregut generacional que ens duu de lo local a lo universal, fent un profund anàlisi del funcionament intern de l'Ebre i el seu Delta, tenint en compte els seus problemes passats i presents per projectar-nos cap a l'obscur futur plantejat pel “Pla Hidrològic Nacional”, amb el transvasament de l'Ebre a milers de quilómetres de la seva desembocadura natural.

Dissabte 23 de Gener: Festa Hip Hop.

16,30 h. Projecció del documental “Scratch” que explora el mon del DJ's (Disk-Jockeys). Taller de serigrafia on pots portar la teva camiseta.

18 h. Concert. MKS, MC Fabre i Orgull de Classe. Quan acabe el concert sorteig “Xarnegos”.

Dissabte 30 de Gener: Projecció de documentals. “Contracorrent” de Mario Pons y Abel Moreno. Aporta llum a l'obscur rerefons de la guerra de l'aigua a l'Estat Espanyol, una lluita que durant dècades ha mantes enfrontats al nord i al sud de la península, ha ha destapat escandaloses corrupcions polítiques i ha suposat la pèrdua de la llar de milers de persones.